Termék kategóriák

Noszvaji piac

Sátor és sörpad bérlés

A lakosság igényeinek eleget téve a Noszvaji Táj - és Falugazda Nonprofit Kft a következő árakon adja bérbe sátrait és sörpadjait Noszvaj községen belüli használatra.

Bérlemény megnevezése                              Ára
3x3-as sátor 3000 Ft/24 óra
6x3-as sátor 5000 Ft/24 óra
8x5-ös sátor 10000 Ft/24 óra
Sörpad garnitúra 1000 Ft/garn./24 óra

A legkisebb bérelhető egység 24 óra.

A bérléssel kapcsolatos igényét az IKSZT épületében Czinkéné Szűcs Krisztinánál jelezheti a Noszvaj, Kossuth út 1. szám alatt személyesen, vagy az alábbi telefonszámon: 06 36 463 006

Mit találsz itt?

Az oldal azért jött létre, hogy segítse a noszvaji termékek és szolgáltatások értékesítését mind a helybéliek, mind az ide látogatók számára. 

Itt azok az őstermelők is helyet kaphatnak, akik kertjük friss termékeit szeretnék vásárra vinni.

Emellett azok a vállalkozók is elérhetőek lesznek, akik termékeiket / szolgáltatásaikat a helyi lakosság számára is szeretnék eladásra felkínálni.

Az oldalon használt cikkeket is megjelenítünk.

A hirdetés feladás történhet online, vagy papír formában is, amit a Könyvtárba juttass el, és ott feltöltik a noszvajipiac.hu oldalra.

Újdonságok

Második termék

Ár: 3 990 Ft
Új

Gyakori kérdések

Meddig lesz kint a hirdetés az oldalon?

A hirdetések lehetnek 1 vagy 2 hetesek, 1 vagy 3 hónaposak és folyamatos megjelenésűek is. Ha a hirdetési időszak lejár, akkor kérjük, hogy jelezd számunkra, ha meg szeretnéd hosszabbítani azt.

Ki hirdethet az oldalon?

Az oldalon minden noszvaji lakos hirdethet. Nem noszvaji hirdetéseket azonban nem töltünk fel. A célunk, hogy a noszvaji termékek / szolgáltatások helyben találjanak gazdára.

Rögtön felkerül a hirdetés az oldalra?

Nem, mert minden hirdetést kézzel töltünk fel, így a hirdetés beküldése és a feltöltése közt akár egy nap is eltelhet.

Mindig ingyenes a hirdetés feladás?

Igen, az oldalon szereplő hirdetések ingyenesek, mert az oldal üzemeltetője (Önkormányzat) minden fenntartási költséget átvállal.