Apróhirdetés kereső

Keresett kifejezés:
Termék:

Jelentkezés Őszi vásár

 

Kedves Árusok, 

2020. október 24-én, 10 és 16 óra között kerül megrendezésre az Őszi vásár, helyszín: Noszvaj, Kossuth út 68.  Az űrlap kitöltésével jelentkezhet árusításra, de minden esetben szükséges a telefonos egyeztetés a 36/463-006 vagy a 30/936-0171 számon, munkaidőben 8 és 16 óra között. Kizárólag telefonos jóváhagyás után érvényes a jelentkezés!

Kérjük, a piac területén történő árusítás során viseljen maszkot és gumikesztyűt, illetve szíveskedjen a lehetőségekhez képest maximálisan betartani a járványügyi előírásokat!

A pénzügyi folyamatok változása miatt kizárólag átutalással történő közterület használati díj fizetésre van lehetőség. Jelenleg érvényes közterületi használati díj: 1000 ft/m2. Az Ön által leadott adatok alapján elkészítjük átutalásos számláját, amit emailen továbbítunk. A foglalás csak az összeg beérkezése után érvényes. Amennyiben mégsem tud a vásáron megjelenni, de a díjat már elutalta, természetesen visszautaljuk a teljes összeget. Bízunk abban, hogy jelen fizetési feltételek nem okoznak nehézséget, amennyiben igen, hívja kollégánkat a fentebb megadott telefonszámokon,  hogy egyeztessünk annak megoldásáról.  Továbbra is szeretettek várjuk árusainkat!

Elsősorban kézművesek, kistermelők, őstermelők portékáit szeretnénk népszerűsíteni. Nincs lehetőség hosszú sátrak kialakítására, műanyagjáték árusokat, édesség árusokat nem fogadunk. 

 Jelentkezési határidő: 2020. október 12., 8 óra

Jelentkezés Őszi vásár

Név/cégnév *:
Cím/székhely *:
Adószám *:
Telefonszám *:
E-mail:
Árusított termékek *:
Igényelt terület m2 *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!