Apróhirdetés kereső

Keresett kifejezés:
Termék:

Jelentkezés KemencésNap

Kedves Árusok, 

2020. szeptember 12-én új helyszínen kerül megrendezésre a Kemencés napi vásár, helyszín: Noszvaj, Kossuth út 68.  Az űrlap kitöltésével jelentkezhet árusításra, de minden esetben szükséges a telefonos egyeztetés a 36/463-006 számon. Kizárólag telefonos jóváhagyás után érvényes a jelentkezés!

Kérjük, a piac területén történő árusítás során viseljen maszkot és gumikesztyűt, illetve szíveskedjen a lehetőségekhez képest maximálisan betartani a járványügyi előírásokat!

A pénzügyi folyamatok változása miatt kizárólag átutalással történő közterület használati díj fizetésre van lehetőség. Az Ön által leadott adatok alapján elkészítjük átutalásos számláját, amit emailen továbbítunk. A foglalás csak az összeg beérkezése után érvényes. Amennyiben mégsem tud a vásáron megjelenni, de a díjat már elutalta, természetesen visszautaljuk a teljes összeget. Bízunk abban, hogy jelen fizetési feltételek nem okoznak nehézséget, amennyiben igen, hívja kollégánkat a 36/463-006 számon, hogy egyeztessünk annak megoldásáról.  Továbbra is szeretettek várjuk árusainkat!

Elsősorban kézművesek, kistermelők portékáit szeretnénk népszerűsíteni. Nincs lehetőség hosszú sátrak kialakítására, műanyagjáték árusokat, édesség árusokat nem fogadunk. 

 Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 9., 8 óra

Jelentkezés Kemencés nap

Név/cégnév *:
Cím/székhely *:
Adószám *:
Telefonszám *:
E-mail:
Árusított termékek *:
Igényelt terület m2 *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!